Nyt badeværelse i Nordsjælland

Renovering af badeværelse i Nivå, Hørsholm og resten af Nordsjælland

Renovering af badeværelse

Overvejer I renovering af badeværelse? Hos ALTIREP tilbyder vi både VVS- og tømrerarbejde, og det er altid populært med renovering af badeværelse i lejlighed eller i hus. Et nyt bad giver en helt ny fornemmelse. Vi udfører badeværelsesrenovering for kunder i blandt andet Nivå, Hørsholm og andre steder på Nordsjælland samt mange andre byer.

Fra mindre reparationer til renoveringer

Vi laver alt fra mindre reparationer som for eksempel tilstoppede rør og afløb til totale ombygninger af badeværelser. Vi kan blandt andet flytte vask og bruser, så I får et nyt badeværelse, der er mere funktionelt og lever op til tidens krav og behov.

En renovering af badeværelse kan være alt fra nye skabe og fliser til et helt nyt rum med for eksempel gulvvarme. Vi tilbyder renovering af bad i totalentrepriser, hvor vi varetager alle opgaverne, så I kun får en leverandør og en kontaktperson.

Hvad koster renovering af badeværelse?

Hvad koster et nyt badeværelse? Det er vanskeligt at svare på, hvad prisen er pr. m2 eller for hele badeværelset. Gulvvarme, nye fliser og ombygning af rør koster mere, end hvis I blot ønsker nyt sanitet. Vi kommer gerne med forskellige priser og løsningsforslag på renovering af badeværelse.

Kontakt os gerne for at høre mere og for at få et uforpligtende tilbud med en god pris på renovering af badeværelse. Du kan ringe på telefon 31 21 15 07 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til e-mail lmb@altirep.dk.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte os for at få en drøftelse med en håndværker eller en malermester fra vores malerfirma. Derpå kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud med en god pris. Vi udfører renovering af badeværelse i Nivå, Hørsholm og resten af Nordsjælland, men vi byder selvfølgelig alle kunder velkomne. Du kan ringe til os på telefon 31 21 15 07 for at høre nærmere, eller du kan skrive til os på e-mail lmb@altirep.dk.