Om Altirep

Maler | Murer | Tømrer | VVS | Snedker

Alsidigt maler- og tømrerfirma i Nivå, Hørsholm og resten af Nordsjælland

Hos ALTIREP udfører vi alle former for malerarbejde samt mange andre håndværkeropgaver for private og erhverv. Vi maler for kunder i blandt andet Nivå og Hørsholm samt resten af Nordsjælland, men vi byder selvfølgelig alle kunder velkomne.

Vi tilbyder indendørs og udendørs malerarbejde
Vi udfører alle former for inden- og udendørs malerarbejde. Vi maler gerne en enkelt væg, men det kan også være hele huset både indvendig og udvendig. Vi vejleder om alt fra selve projektet til det færdige resultat.

De typiske maleropgaver er:
​- Fuldspartling
– Opsætning af filt
– Køkkenrenovering
– Maling af loft og vægge
– Renovering af badeværelse
– Maling af udhæng, over dæk og carport
– Bygningsmaler

Vi arbejder med andre håndværk såsom:
VVS
Murer
Tømrer
Snedker

Vi leverer altid vores arbejde i højeste kvalitet, og vi giver professionelle råd og grundig vejledning inden vi påbegynder projektet.

Hvad koster en maler i timen?
Det vil nok være mere korrekt at spørge: Hvad koster en maler pr m2? Dog afhænger vores priser af opgavens art og omfang samt valg af materialer og produkter. Du kan også købe maling af os hvis du selv ønsker at male.

Vi står klar til at hjælpe!

Du er altid velkommen til at kontakte os for at få en drøftelse med en håndværker eller en malermester fra vores malerfirma. Derpå kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud med en god pris. Vi udfører maler- og tømrerarbejde i Nivå, Hørsholm og resten af Nordsjælland, men vi byder selvfølgelig alle kunder velkomne.