Maler i Nordsjælland

Malerarbejde i Nivå, Hørsholm og resten af Nordsjælland

Professionel maler i Nordsjælland

Skal I bruge en maler fra et professionelt malerfirma? Hos ALTIREP udfører vi alle former for malerarbejde samt mange andre håndvrækeropgaver for private og erhverv. Vi maler for kunder i blandt andet Nivå og Hørsholm samt resten af Nordsjælland og andre steder.

Vi tilbyder indendørs og udendørs malerarbejde

Vi udfører alle former for inden- og udendørs malerarbejde. Vi maler gerne en enkelt væg, men det kan også være hele huset både indvendig og udvendig. Vi vejleder om alt fra selve projektet til det færdige resultat.

De typiske maleropgaver er:
​- Fuldspartling
– Opsætning af filt
– Køkkenrenovering
– Maling af loft og vægge
– Renovering af badeværelse
– Maling af udhæng, over dæk og carport
– Bygningsmaler​

Vi leverer altid vores arbejde i højeste kvalitet, og vi giver professionelle råd og grundig vejledning inden vi påbegynder projektet.

Hvad koster en maler i timen?

Det vil nok være mere korrekt at spørge: Hvad koster en maler pr m2? Dog afhænger vores priser af opgavens art og omfang samt valg af materialer og produkter. Du kan også købe maling af os hvis du selv ønsker at male.

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte os for at få en drøftelse med en håndværker eller en malermester fra vores malerfirma. Derpå kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud med en god pris. Vi udfører malerarbejde i Nivå, Hørsholm og resten af Nordsjælland, men vi byder selvfølgelig alle kunder velkomne. Du kan ringe til os på telefon 31 21 15 07 for at høre nærmere, eller du kan skrive til os på e-mail lmb@altirep.dk.