Snedker i Nordsjælland

Snedkerarbejde i Nivå, Hørsholm og resten af Nordsjælland

Professionel snedker i Nordsjælland

Sætter du pris på kvalitet, så vælg Altirep Entreprise v/Kim Veile Svendsgaard til snedker- og tømrerarbejdet. Vi udfører snedkerarbejde i Nivå, Hørsholm og resten af Nordsjælland. Vi er din professionelle snedker i Nordsjælland.

Mange års erfaring

Vi er en mindre tømrervirksomhed med mange års erfaring inden for faget. Den erfaring kommer vores kunder til gode, når opgaverne kræver løsninger, der ligger ud over det sædvanlige.

Høj faglig kvalitet

Gennem årene har vi betjent store erhvervskunder såvel som private husejere. Vi har stået for alle former for nybyggeri og renoveringer – fra de store og komplicerede opgaver til de små og enkle. I alle tilfælde lægger vi vægt på, at arbejdet er udført efter de højeste faglige standarder.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte os for at få en drøftelse med en håndværker. Derpå kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud med en god pris. Vi udfører snedkerarbejde i Nivå, Hørsholm og resten af Nordsjælland, men vi byder selvfølgelig alle kunder velkomne. Du kan ringe til os på telefon 31 21 15 07 for at høre nærmere, eller du kan skrive til os på e-mail lmb@altirep.dk