Køkkenrenovering

Er det ved at være tid til en køkkenrenovering? Hos ALTIREP tilbyder vi alt inden for tømrerarbejde som for eksempel køkkenrenovering for private og erhverv. Vi udfører gerne renovering af køkken i en fuld entreprise, så I ikke skal have andre håndværkere. Vi har kunder i blandt andet Nivå, Hørsholm og resten af Nordsjælland samt andre steder.

Få et funktionelt køkken med en køkkenrenovering

De fleste familier stiller større krav til deres køkken, end man gjorde for 40-50 år siden. I dag skal et køkken være funktionelt og lækkert at opholde sig i. Det skal også være nemt at holde rent. Tidligere i dette årtusinde blev det moderne med et samtalekøkken, men det har udviklet sig videre til, at der er fokus på avanceret madlavning – køkkenet skal i fald helst se sådan ud.

Der er mange muligheder ved en køkkenrenovering. Vi kan levere et helt nyt køkken, og det sker i en fuld entreprise, hvor vi står for køkkenmontering samt alt maler- og blikkenslagerarbejde (VVS). Vi kan også nøjes med at udskifte låger, eller vi kan sprøjtemale de nuværende låger.

Al montering af køkken sker i højeste kvalitet, og vi giver altid professionelle råd og en grundig vejledning, inden vi påbegynder projektet med den ønskede køkkenrenovering.

Kontakt os for at få et tilbud på et nyt køkken

Du er meget velkommen til at kontakte os for at få mere at vide om priser på en køkkenrenovering. Du kan ringe til os på telefon 31 21 15 07 for at få et uforpligtende tilbud, eller du kan skrive til os på e-mail lmb@altirep.dk.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os